Over ons

Zin in zomerse activiteiten op de Veluwe?

Groepsuitjes op de veluwe

Over ons

Veluwegroepsuitjes is een groeiend bedrijf in verschillende leuke en leerzame buitenactiviteiten. Wesley Troost is al meer dan 10 jaar actief om dit bedrijf op te bouwen. Er wordt een gevarieerd assortiment aan activiteiten en materiaalverhuur aangeboden. Alle spellen zijn door Veluwegroepsuitjes zelf ontwikkelt en uitgewerkt. Dit maakt alles wat je bij Veluwegroepsuitjes kan doen heel uniek. Wesley is zelf al bijna 20 jaar instructeur en heeft enorm veel verschillende groepen voor zijn neus gehad, dit brengt prachtige expertise binnen het bedrijf.

Expertise

Aandacht

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit staat met stip op nummer één, dit vertaalt zich in goed contact met de klant vooraf aan een activiteit. Hierdoor verloopt de afstemming op de groep soepel en kan de instructeurs goed op jullie wensen in spelen. Ook is er veel ruimte voor ontwikkelen van arrangementen die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van een groep. Denk aan teambuilding waarbij een teams zich wil focussen op bepaalde ontwikkelingspunten, activiteiten op locatie of bijzondere doelgroepen. We gaan graag de uitdaging aan om een zo passend mogelijk programma te vormen. Achteraf is er altijd weer ruimte voor feedback omdat we als Veluwegroepsuitjes willen blijven ontwikkelen.

Met aandacht

Het maken van persoonlijke programma’s is iets waar we onszelf in hebben gespecialiseerd en waar bijzonder veel plezier in gaat zitten. Zeker voor een grotere groep alles precies passend maken voor  iedere deelnemer is een mooie uitdaging die Veluwegroepsuitjes met beide handen aanpakt. Er voor zorgen dat alles precies klopt, dat is wat we graag doen.

Juist doordat Wesley het meeste werk binnen Veluwegroepsuitjes zelf kan doen of aansturen blijft de individuele betrokkenheid en persoonlijke aandacht sterk aanwezig, deze zijn zo uniek binnen deze branche. Je kunt er vanuit gaan dat er goed naar je wordt geluisterd en met je mee wordt gedacht in mogelijkheden.

Zo worden er kwalitatief hoogstaande activiteiten en arrangementen neergezet waarbij je ontzettend veel plezier kunt hebben als familie of vriendengroep. Maar ook schitterende verdiepende activiteiten voor een bedrijfsteam, of juist een hele dag vol ontspanning voor het hele bedrijf. Er worden mooie materialen verhuurd met heldere uitleg. Je kunt bij ons terecht voor bijna alles. Je hoeft niet te twijfelen om contact op te nemen, er zal altijd worden gekeken naar mogelijkheden en naar dat wat het beste past bij jou en jouw groep.

0 /5
Op Tripadvisor
+ 0 jaar
Meer dan 11 jaar ervaring!
+ 0
groepen begeleid!
0 mtb
banden geplakt
Follow Us