Over ons

Zin in zomerse activiteiten op de Veluwe?

Groepsuitjes op de veluwe

Wie

Veluwegroepsuitjes is in het leven geroepen door Wesley Troost. Wesley heeft jarenlange ervaring als outdoor instructeur. Zijn carrière begon in het buitenland als (groeps)instructeur voor extreme sporten, zoals raften, mountainbiken en canyoning.

Meer dan 11 jaar ervaring!

Meer dan 475 groepen begeleid!

Al 72 mtb banden geplakt!

WAAR?

Een mooi stuk natuur centraal in Nederland: de Veluwe. Waar gezellige stadjes zoals Harderwijk zich afwisselen met schitterende bossen en heidegebieden. Het geeft alle mogelijkheden die je wilt: mensen samen brengen door plezier, avontuur, uitdaging en samenwerking.  Benieuwd naar activiteiten op locatie? Neem contact met ons op.

WAT?

  • Activiteiten die plezier brengen bij groepen bestaande uit bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Originaliteit en kwaliteit zijn voor Veluwegroepsuitjes van grote prioriteit om voor jullie een onvergetelijk en onbezorgd event neer te zetten.
  • Uitjes waarbij er een mooie balans is tussen ontspanning en spanning, waardoor de deelnemers zich bijna in een andere wereld bevinden en even helemaal opgaan in de activiteit. Een krachtige balans tussen fysiek en mentaal actief zijn in een ‘real life’ puzzel.
  • Doordachte oefeningen en trainingen die een team versterken en die reflectie teweeg brengen. Activiteiten die als het ware een spiegel voor het groepsproces vormen. Met ervaren instructeurs die mogelijkheden bieden om tot een nieuw niveau te komen.
0 /5
Op Tripadvisor
+ 0 jaar
Meer dan 11 jaar ervaring!
+ 0
groepen begeleid!
0 mtb
banden geplakt
Follow Us