Faq’s

Meest populaire vragen

Onze bedrijfsnaam zegt het al; wij bieden graag groepsuitjes aan. Hiervoor hanteren wij minimale aantallen van 6 of 8 deelnemers per groep. Dit aantal hangt af van de gewenste activiteit(en) en staat ook bij de verschillende activiteiten beschreven.

Een maximaal aantal deelnemers hebben wij alleen bij activiteiten welke los geboekt worden. Voor grote groepen stellen wij graag programma’s op met meerdere activiteiten. Zo zijn er ook mogelijkheden voor groepen met bijvoorbeeld honderden personen.

Onder de kop ‘verhuur’ staan alle materialen die ook los bij ons te huren zijn. Deze kunnen geboekt worden voor de dag of dagen waarop jullie ze graag willen gebruiken. Het ophalen en terugbrengen gaat altijd in overleg. Vaak is het mogelijk om ze bijvoorbeeld al een dag eerder te halen en een dag later terug te brengen. We kijken hierin samen welke momenten beide partijen het best passen.

Voor onze activiteiten hebben wij geen vaste starttijd. Wij vernemen graag van jullie wanneer jullie wensen te starten. Wanneer het door drukte niet mogelijk is om aan deze wens te voldoen komen wij met een zo goed mogelijk alternatief.

Bij onze losse activiteiten staat voor zo ver mogelijk ook de geschatte duur van de activiteit beschreven. Bij arrangementen en programma’s proberen we graag samen in te schatten welke duur wenselijk is voor jullie doelgroep.  

Activiteiten op locatie gewenst? Wij denken graag met jullie mee! Wij hebben een ruim assortiment aan activiteiten welke wij mee kunnen nemen. Natuurlijk is het aanbod erg afhankelijk van het binnen en/of buiten terrein dat hiervoor beschikbaar is. Vandaar dat wij graag in contact komen om jullie wensen te vernemen en onze mogelijkheden aan te dragen.

Activiteiten gaan in zekere zin altijd door, ook als het regent. Omdat het onze grootste wens is dat jullie een geslaagde tijd hebben zijn wij altijd zo flexibel mogelijk. Zo kan een extra pauze of een iets latere start al vaak helpen om van het beste weer gebruik te maken. Hiernaast voorzien wij mensen geregeld van poncho’s of een extra overkapping wanneer de weersvoorspellingen onstuimig lijken.

 

vergezel ons snel!

Klaar om geweldige avonturen te ontdekken?